simple site templates
Mobirise        Bemutatkozás

Kása Renátának hívnak és 14 éve oktatom a jobb agyféltekés rajzolás módszerét. Bölcsész pedagógus, rekreációs sportoktató és még sok minden más a végzettségem. A Magyar Pedagógiai Társaság küldöttségi tagja vagyok.
Gyerekkoromban ahogy sok mindenki másnak az iskola és a tanulás nekem sem okozott túl nagy örömöt. Nem is voltam benne sikeres. Nem szerettem iskolába járni és nem is ment jól. Legalábbis a jelek ezt mutatták. Állandó kudarcként éltem meg az iskolaéveket. De igazából már akkor „rendszer ellenes” voltam. Most már nyilván tudom az okát, de akkor sok olyan téves negatív kondíciót sikerült magamévá tenni, amitől nem egy könnyen és nem egyhamar szabadultam meg.

Aztán csak lediplomáztam és vállalkozó lettem és több mint 1000 emberrel foglalkoztam ezidáig és tanítottam meg, hogyan is kapcsolódik a tanuláshoz, az öröm, a folyamat, a kreativitás, a hit a rajzoláson keresztül, és hogyan változtassuk meg gondolkodásunkat, hogy boldogabb eredményesebb életet élhessünk. Mit érünk el azzal, ha kilépünk elménk korlátaiból és teret engedünk a kreativitásnak. Személyiségünk csiszolásával, fejlődik érzelmi intelligenciánk, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy érzelmeinket megfelelőképpen tudjuk kezelni és felismerni. A tanfolyamaimon nemcsak a rajzkészség kap nagy jelentőséget, hanem a gondolkodás helyes irányba való terelésére is hangsúlyt fektetek. Mindezt úgy, hogy te ezt észre sem veszed. 

Magamról még annyit, hogy imádok utazni vízen és hegyen lenni, imádom a természetet és az állatokat, vegetáriánus is vagyok. Szeretek minőségi időt tölteni családdal – barátokkal. Minél több élménnyel gazdagodni. A nehézségeket tanulásnak és fejlődésnek élem meg, nem pedig problémának. A hibáimból tanultam és tovább léptem. Velem mindig történik valami, ami nem rendhagyó, de ez is én vagyok és szeretem a kalandos néha túlzásokba eső életem. Így soha nem unatkozom. 😊