VÉLEMÉNYEK

Utóhatás, tapasztalatok, a tanfolyam utáni mindennapok

1

Más volt, mint amire számítottam. Meglepő volt, hogy tényleg nem a rajzolásról szól. Érdekes volt azt megtapasztalni, hogy mennyire azon múlik, hogy képesek vagyunk megcsinálni egy rajzot, hogy van e hozzá eszközünk, tudjuk, hogyan kell nézni és azt alkalmazni is.
Többet kaptam, mint amire számítottam.
(István 39 éves gasztrofilozófus) 

2

  Fejlődött a látásmódom, kimozdított abból az állapotból, hogy nem tudom elérni, amit szeretnék. Alkalmazom kikapcsolás céljából. Ha szeretnék ellazulni akkor leülök rajzolni és megnyugszom. Örömöt okoz, hogy ha leülök rajzolni azt megtudom valósítani… Öröm alkotni. Kiváltotta belőlem az alkotói vágyat, hogy létre hozzak valamit. Öröm, hogy a kisfiamnak letudom rajzolni a kedvenc rajzfiguráját. Megnyugtató a rajzolás.
(Ilona 32 éves közgazdász)  

3

Amikor már képes voltam látni azt amit rajzolok és sikerült le is rajzolni. Értettem, hogy kell papírra vetni ami az orrom előtt van. Siker élményt adott, nem hittem volna, hogy lehet másképp is látni dolgokat és ezáltal lerajzolni bármit.
Az eredményesség. Talán azért ez, mert pont nagyon önbizalomhiányban szenvedtem és nem igen éreztem magam értékesnek. És az eredmény láttán az jelent meg bennem, hogy mi mindenre lehetek még képes amiről azt hiszem hogy nem tudom és még is igen. Engem mindenképp átsegített egy holdponton
(Timi 27 éves adminisztrátor )

4

Jó élmény volt, gondolkodásmód váltás, öröm
(Éva 48 éves iskola titkár)

5

A tanfolyam után sok mindent tanultam. arányok, árnyékok. Sokkal jobban tudtam rajzolni fejlődött a kézügyességem. Kicsit változott, más lett. bátrabban bele merek fogni dolgokba. Kedveltem és szerettem az oktatást jó hangulatú volt. Azt kaptam, amit szerettem volna. Tudtam utána is használni a tanultakat és ez örömöt okozott, hogy egyedül is tudtam utána alkalmazni a tanultakat. Igen tudtam használni. tanulásban. Gyorsan Most figyeljünk oda. Olyan körülményt tudok teremteni magamnak, ami a figyelmet összpontosítja az adott feladatra. Tanuláshoz való viszonyom változott. Tanulásban a koncentráció, rendezettséget hozott.

14 éves Fruzsina tanuló

This web page was built with Mobirise theme