Mobirise        Bemutatkozás

Kása Renátának hívnak és 17 éve foglalkozom kreativitás, alkotás, művészetek, egyéni képességek fejlesztésével.
 Bölcsész pedagógus, rekreációs sportoktató és még sok minden más a végzettségem.
A Magyar Pedagógiai Társaság küldöttségi tagja vagyok.
Gyerekkoromban a sportolás és a zenélés tette ki a hétköznapi szabadidőmet, jelenleg a realisztikus rajzolás és absztrakt művészet felé vitt az utam.
16 év oktatással a hátam mögött, sok tapasztalatot szereztem abban, hogy milyen hatásai lehetnek és vannak a művészeteknek a személyiség kialakulásában, illetve, hogyan illeszthető be a gondolkodásmód a hétköznapokban.
Gyerekként, én is azon sok gyermekeke közé tartoztam, aki valami egészen másra vágyott, mint amit éppen tanult az iskolában. Nem sok mindennel tudtam egyetérteni, ami a „rendszeren” belül történt. Viszont akkor még nem volt ennyi lehetőség, rájönni arra, miért is gondolkozom másképpen. Most már tudom, hogy nem azon fiatalok közé tartoztam, akik nem a jó bevált úton haladtak és fognak haladni. Menetközben, felfedeztem, olyan új járatlan helyeket, ami előtt még előttem senki sem járt. Sosem érdekelt az, ahol a tömeg haladt. Engem az újdonság, az ismeretlen, a lehetetlen feladatok mindig jobban vonzottak. Most már tudom, hogy e mögött fejlett kreativitásom állt. Eddigi feladatom az volt, hogy mindezt tudatosítsam magamban, és ne szétszórva, hanem már rendszerben tudjam tanítani mindazt a tapasztalatot, amit eddig megtanultam, a kreatív erők kapcsán. Szerencsére rengeteg, tudományos, pszichológiai kutatás bizonyítja azt, hogy a kreativitás tanulható, fejleszthető és mind e mellett, harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb életet élhetünk, ha felfedezzük egyénileg saját alkotói képességeinket. Így vált számomra a gyerekkori hátrányom, előnyömmé és vált hivatásommá. Jól ismerem a bal agyféltekét és a jobb agyfélteke alkotói elemeit, annak működési mechanizmusait és jól megtanultam azt is, hogyan építhetjük be a hétköznapokban a kreatív erőket. Oktatásaimat ennek alapjaira építem, így nemcsak a művészeti, alkotói tevékenységekben fejlődsz, hanem a hétköznapi kreativitásban is kellő mennyiségű gyakorlati és elméleti tudást kapsz tőlem.

Várlak szeretettel élmény oktatásaimon!
:) 

Célom, népszerűvé tenni az alkotást, művészetet. Megmutatni fiataloknak idősebbeknek, hogy alkotni öröm, létrehozni, teremteni pedig mindenki képes. 

Website was started with Mobirise